Ο κόσμος αλλαγής μαζί, καινοτομεί υφαντικό μέλλον

Αρχική Σελίδα

XIANHUA (SHANGHAI) BIO CHEMICAL CO.,LTD.

XIANHUA (SHANGHAI) BIO CHEMICAL CO.,LTD.

1 2 3 4 5 6
XIANHUA (SHANGHAI) BIO CHEMICAL CO.,LTD. XIANHUA (SHANGHAI) BIO CHEMICAL CO.,LTD. XIANHUA (SHANGHAI) BIO CHEMICAL CO.,LTD. XIANHUA (SHANGHAI) BIO CHEMICAL CO.,LTD. XIANHUA (SHANGHAI) BIO CHEMICAL CO.,LTD. XIANHUA (SHANGHAI) BIO CHEMICAL CO.,LTD.
Εταιρεία πύλη Πύλη κτιρίου γραφείων Εμφάνιση δωμάτιο Συλλογές μόδας Έτοιμα προϊόντα Εγκαταστάσεις μερών

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά : Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Μάρκες : Xianhua
Αριθμός Υπαλλήλων : 70~90
Ετήσιες πωλήσεις : 15000000-20000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2006
Εξαγωγή pc : 10% - 20%

XIANHUA (ΣΑΓΚΆΗ) η ΒΙΟ ΧΗΜΙΚΗ Co., ΕΠΕ είναι μια σύγχρονη εταιρία αποθεμάτων υψηλής τεχνολογίας κοινή, η οποία ιδρύεται από τη Lea διεθνές Vinatex HK. Η έδρα εντοπίζει στο πάρκο υπηρεσιών καινοτομίας επιστήμης και τεχνολογίας Zizhu. Θέτουμε τη βάση παραγωγής και το κέντρο Ε&Α στο πάρκο βιομηχανίας Qingpu.

 

Το Xianhua δεσμεύει να προσφέρει την ενέργεια - αποταμίευση & εκπομπή - μείωση και eco - φιλικές ολόκληρες βιώσιμες λύσεις για τη βιομηχανία κλωστοϋφαντουργίας. Έχουμε τα προϊόντα για την ταξινόμηση, την ύφανση, την εκτύπωση, τη βαφή & τη λήξη, την πλύση ενδυμάτων και την κατεργασία ύδατος.

 

Το Xianhua χτίζει το γραφείο περισσότερων από 30 πωλήσεων και υπηρεσιών στην Κίνα και στο εξωτερικό, και τα τις πλατφόρμες διεθνούς εμπορίου και κέντρα κέντρων διανομής διοικητικών μεριμνών. Το Xianhua μπορεί να παρέχει ολικός και πρόσθετος - εκτιμήστε την υπηρεσία!

Στοιχεία επικοινωνίας
XIANHUA (SHANGHAI) BIO CHEMICAL CO.,LTD.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. andy.chen

Τηλ.:: 86-21-33587109

Φαξ: 86-021-33506575

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)